Коко Шанел казва:  Едно момиче се нуждае от две основни

...
 
 
Коко Шанел казва:  Едно момиче се нуждае от две основни
Коментари Харесай

5 ЖЕНСКИ КАЧЕСТВА, КОИТО БЕЗСПОРНО ЩЕ ГО НАКАРАТ ДА СЕ ВЛЮБИ ВЪВ ВАС

 

 

Коко Шанел споделя:  „ Едно момиче се нуждае от две съществени качества, то би трябвало да бъде стилно и пленително. “

До известна степен мъжете не постоянно могат или може би не намират верните думи, с цел да изразят какво тъкмо желаят от една жена. Мили девойки, някои представители на мощния пол не са привикнали да показват същинските страсти, които усещат в сърцето си, тъй че може да им е мъчно да приказват за своите физически и прочувствени потребности, а не че не изпитват нищо към вас. Много постоянно това се оказва причина за пораждане на недоразумения препъни камък в връзките сред мъжа и дамата.

Съществуват някои безспорни качества, които съгласно множеството мъже им работят като магнит.

 

Ето по какъв начин да го накарате, да се влюби във вас:

 

Бъдете труднодостъпни.

Като цяло доста дами, а даже и мъже се пробват да провокират интереса на противоположния пол, демонстрирайки известна недостижимост.

Преди да отговорят на известието, могат да изминат няколко часа или дни, с цел да не наподобяват обезверени или че са доста заети с вярата, че по този начин мъжът ще прояви още по-силен интерес към тях.

Някои опитни психолози настояват, че този метод може да провокират и противоположния резултат, т.е. вместо привличане – отдалечаване.

Можете да приложите и други женски хитринки, а точно: когато сте дружно по напълно тъничък метод, му намеквайте, че се интересувате от него и че го харесвате.

Доказано е, че човек се влюбва в онази персона, която демонстрира своите благосклонности.

Що се отнася до недостъпността, тогава в действителност би трябвало да се заемете с бизнес. Това не значи да седите у дома и от самото начало да прелиствате емисията на обществените мрежи, а в действителност да участвате във всички аспекти на живота си. Имате работа, обществен живот, занимания и други занимания, които ви харесват.

Ако всекидневието вие запълнено с бизнес или някакво занимание, то това ще ви прави недостъпни за прочут интервал от време. Учените са потвърдили, че прекомерно заетите хора, основават усещането за „ дребнавост “.

 

Предизвиквайте мощни страсти.

Необходимо е да предизвиквате мощни страсти у мъжа, когато сте дружно. На подсъзнателно равнище, той ще ги свърже с вас, а повярвайте, това ще сътвори нужната искра, от която да лумне огънят на любовта и пристрастеността.

Когато пренасяте отрицателните страсти, които сте натрупали от работа, това събитие се назовава „ прочувствено приключване “, или с други думи казано – склонността на душeвността, да се свързва със мощни страсти към най-близкия човек.

Това е обвързвано с обстоятелството, че кардинално физическата възбуденост прераства в полово привличане. Ето за какво, в случай че откриете метод да предизвикате мощни страсти у него, не се колебайте, да го прилагате.

Усмихвайте се чаровно на шегите му.

Може би, доста дами ще одобряват този съвет с известна доза подозрение, само че този трик може да промени връзката ви радикално.

Разбира се, не е нужно да се заливате от смях всякога, когато той опише смешна история. Покажете му, че харесвате възприятието му за комизъм.

Ако в действителност желаете да се смеете, просто се смейте, дружно с него.

Опитът от наблюденията на психолозите демонстрира, че хуморът е един от най-силните фактори в половото предпочитание.

Жените си падат по мъже с възприятие за комизъм, тъй като то е симптом за просветеност. А мъжете несъмнено избират тези дами, които правят оценка шегите им, това също способства за физическото привличане.

Бъдете общителни.

В доста изследвания се твърди, че сте по-привлекателни, когато сте в компания с другари. Човешкият мозък е организиран да класифицира разнообразни детайли (форми, предмети и хора) намиращи се в групи. Това е присъщ инстинкт за оцеляване, който оказва значително въздействие в обществения живот на индивида.

Една дребна смяна във външния образ, даже единствено за фотография с другари, ще усили вашата прелест.

Чувствайте.

В това отношение място за загадка няма. Всеки мъж, който се интересува от една жена, се стреми към фамилиарност с нея. Такава е мъжката природа.

Много хора подценяват въздействието на физическото допиране. Голяма част от мощният пол живеят с години без да допират, прегръщат, милват или някаква друга форма на обвързаност. От друга страна – дамите имат мощна физическа нужда да получават милувки постоянно.

Затова не губете повече време, а използвайте езика на тялото, с цел да възбудите възприятията му, като го докоснете „ несъзнателно “ по ръката или крайници, изключително по крайници.

Дами, запомнете: Мъжете обожават да бъдат дразнени и предизвиквани. Те обичат да усещат възходящата възбуденост в тях.

И, не на последно място, мъжете се нуждаят от многообразие в леглото, тъй че не се срамувайте от време на време да поемате самодейността във ваши ръце. Попитайте какво желае и го направете, естествено, че и вие би трябвало да го желаете, в противоположен случай всичко би било на вятъра.

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР